Profili i Kompanisë

ITE GRUP

Me nje eksperience prej afro 15-vitesh ne shperndarjen e materialeve elektrike dhe elektronike, ITE Grup perfaqeson tashme nje realitet konkret ne tregun elektrik. 

Rreth Nesh

Me nje eksperience prej afro 15-vitesh ne shperndarjen e materialeve elektrike dhe elektronike, ITE Grup perfaqeson tashme nje realitet konkret ne tregun elektrik. Me nje eksperience prej afro 15-...

Kreu

“Suksesi i arritur e konsolidon tashme ITE Grup si nje nga partneret me te privilegjuar per profesionistet e fushes, sic jane instalatoret, rishitesat, ndertuesit, arkitektet dhe inxhinieret. ”

Rreth Nesh

Kompania eshte aktive ne shperdarjen e materialeve elektrike, me nje magazine qendrore ne Autostraden Tirane - Durres Km 5, dhe 2 dyqane per rishitje respektivisht ne qytetet e Tiranes dhe Durresit.

Lexo Më Shumë

Shërbime

  1. Tregetimin e materialeve elektrike dhe elektronike.
  2. Implementimin e projekteve madhore.
  3. Prodhimin e paneleve elektrike deri ne 3200A.

Lexo Më Shumë

Partnerët

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites