Shanse dhe Mundësi

ITE Grup sh.p.k., me vendndodhje ne Tirane, rruga dytesore Autostrada Tirane-Durres KM5 dhe, me aktivitet tregtimin me shumice dhe pakice te materjaleve elektrike, kerkon te punesoje Menaxher Produkti.

Kriteret per punesim:

•Te kete arsimin e larte Inxhinjeri Elektrike ose Elektronike.
•Te jete i moshes deri 45 vjec.
•Pervoje 5-vjeçare ne pozita menaxhuese ne punet e...

Partnerët

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites